Secondary Adv

Llac ngjites i forte per panele EPS per izolim termik fasadash Ceresit CT 83, Canaku

Canaku

 Përshkrimi

CT 83 LLAÇ NGJITËS I FORTË PËR PANELE EPS

 

KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET

Për ngjitjen e paneleve (EPS) për izolimin termik të ndërtesave

 

VETITË

ngjitje të fortë në sipërfaqe dhe panele EPS

parametra të mira të punës

rezistent ndaj kushteve të motit

mund të aplikohet me makineri

 

LEXO MË SHUMË

Llaçi i Ceresit CT 83 aplikohet në panelet EPS brenda Ceresit ETICS  (Sisteme të përbëra të termoizolimit të jashtëm) me metodë me lagështi të lehtë Ceresit Ceretherm. Llaçi CT 83 përdoret për të aplikuar në objektet e ngritura rishtas, si dhe ndërtesat që do të rinovohen. Panelet duhet të përforcohen me kapëse mekanike., d.m.th. vidat e duhura. Llaçi i Ceresit CT 85 ose CT 87 duhet të përdoret për të aplikuar një shtresë përforcuese me fibër xhami në panelet EPS. Në rast të izolimit të mureve me panelet izolues mineral të fasadës, duhet të përdoret Ceresit CT 190, CT 180 ose CT 87.