Secondary Adv

Ngjites panelesh EPS per termoizolim ndertesash (metode sperkatje) Ceresit CT 85, Canaku

Canaku

 Përshkrimi

Ngjites panelesh EPS per termoizolim ndertesash (metode sperkatje) CT 85

 

KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET

Për fiksimin e paneleve (EPS) si dhe për aplikimin e një shtrese të hollë përforcuese për termoizolimin e ndërtesave me anë të metodës së spërkatjes me ujë

 

VETITË

Fleksibël

Rezistent ndaj impakteve

Kombinim unik i fibrave

Rezistent ndaj kushteve atmosferike

Rezistent ndaj plasaritjeve

Ngjitje e lartë në bazamentet minerale dhe panelet EPS

 

LEXO MË SHUMË

CT 85 është projektuar për të ngrohur muret e jashtëme të ndërtesave me aplikimin e metodës së spërkatjes me ujë dhe paneleve EPS. Është element i ETICS (Sisteme të përbëra të termoizolimit të jashtëm) brenda Ceresit Ceretherm. Llaçi CT 85 përdoret për ngjitjen e paneleve EPS, si dhe për aplikimin e shtresës së mbrojtëse përforcuese për izolimin e objekteve të ngritura rishtas dhe gjithashtu dhe ndërtesat që do të rinovohen. CT 85 përmes përdorimit të një kombinimi i fibrave speciale, rrit rezistencën e sistemit izolues ndaj dëmtimit dhe çarjeve.