Secondary Adv

Rjete qelqi perforcuese per izolim termik te jashtem Ceresit CT 325, Canaku

Canaku

 Përshkrimi

Rjete qelqi perforcuese per izolim termik te jashtem CT 325

 

KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET

Rrjet përforcues për izolimin termik të jashtë të Ceresit për përbërësit  Ceresit Ceretherm

 

VETITË

Rezistentcë alkaline

E pa-rrëshqitshme

Nuk griset

 

LEXO MË SHUMË

Rrjetë përforcuese për llaçin përforcues për Ceresit ETICS (Sisteme të përbëra të termoizolimit të jashtëm). Për fasada të ekspozuara ndaj ngarkesave të larta mekanike, përdorni CT 325, dy shtresa ose të përdorni rrjetë me densitet më të lartë prej 330 g / m2.