Secondary Adv

Ashensor Industrial Schindler 2600, E.M.E. ASHENSOR GROUP

E.M.E. ASHENSOR GROUP

 Përshkrimi

Ashensor Industrial Schindler 2600
Me Schindler 2600, ju keni marrë fleksibilitet.
Ashensor qe përshtatet me nevojat tuaja, per nga
madhësia dhe karakteristikat e tij, të pajisjeve dhe funksionimit. Me perdorim në ndërtesat industriale, magazina, qendra tregtare, shkolla, ose ndërtesa për industrinë e kujdesit shëndetësor.
Kapaciteti: 1000-6300 kg, 13-84 persona
Lartësi e udhetimit:  prej 65 metra, max. 21 ndalesa
Gjerësia e deres: 900-3200 mm
Lartësia e deres:  2000-2500 mm
Shpejtesia: 0,15-1,6 metra për sekonde

Produkte te ngjashme