Secondary Adv

Divan me mekanizem krevati per sallon RITA, Nill's Albania

Nill's Albania

 Përshkrimi

Divan me mekanizem krevati per sallon

RITA VOL1

 

E disponueshme në katër versione të ndryshme, Rita ka një siluetë të thjeshtë dhe moderne, ku tekstura e butë e pëlhurës ndiqet në mënyrë të këndshme nga këmbët e holla metalike. Baza e ulëseve  krijon një kënd estetikisht të këndshëm që theson profilin e sediljes. Veçoria e të qenit krevat duke u hapur me mekanizmin e shpinës në divanin trefish ofron një zgjidhje praktike që mund të përdoret në rast nevoje. Në skeletin e saj janë përdorur lëndë druri ahu dhe kompensatë plepi. Përveç kësaj, kolltuku krijon një përbërje të këndshme me një këmbë me  mekanizëm rrotullues.

Produkte te ngjashme