Secondary Adv

Kend per sallon me strukture druri dhe tapiceri nubuck MOLL, Nill's Albania

Nill's Albania

 Përshkrimi

Kend per sallon me strukture druri dhe tapiceri nubuck 

MOLL RELAX VOL3

 

Moll bie në sy me pamjen e tij të rehatshme duke arritur ekuilibrin midis funksionalitetit dhe stilit. Këndi relaksues, i cili ka mbështetëse koke të rregullueshme me mekanizëm manual, ju ofron funksionalitet me njësinë e tij të karikimit dhe  mekanizmit e zgjerimit. Ai është i mbuluar me copë nubuck, i përshtatet formës së tij me estetikë perfekte, duke qenë  optimale. Në të njëjtën kohë, kolltuku sjell fuqinë e natyrës në shtëpinë tuaj me strukturën e tij prej druri ahu . Moll pret t'ju takojë me dy versione të ndryshme si Vol1 dhe Vol3.

Produkte te ngjashme