Secondary Adv

Kend salloni me permasa te medha me pelhure cilesore liri RENZO, Nill's Albania

Nill's Albania

 Përshkrimi

Kend salloni me permasa te medha me pelhure cilesore liri

RENZO

 

Renzo, i cili është një dizajn që ata që kujdesen për komoditetin e tyre nuk mund të heqin dorë lehtë dhe  tërheqin vëmendjen me linjat e tij moderne; I shton një stil të veçantë ambienteve tuaja të banimit me strukturën e tij. Tavolinë anësore që krijon vend për objektet tuaja, Përbëhet nga material Arre të lyer ; Këmbët janë metal të veshura me nikel. Pëlhura prej liri e përdorur në tapiceri dhe druri i ahut i përdorur në skelet tregojnë qartë rëndësinë që i jepet përdorimit të materialeve natyrore.

Produkte te ngjashme