Secondary Adv

Llak Polyuretane-Alkid, Smaltoxyl Yacht Varnish, Vechro, AED COLOR

AED COLOR
Llak Polyuretane-Alkid, Smaltoxyl Yacht Varnish, Vechro

Shfaq kontaktet Dergoji email
kompanise

 

 Përshkrimi

Llak Polyuretane-Alkid, Smaltoxyl Yacht Varnish, Vechro

Mbrojtje qe zgjat Rezistence ndaj sforcimit mekanik Filtra UV Mbrojtje ndaj rritjes se kerpudhave dhe mykut 

Produkte te ngjashme