Secondary Adv

Stuko akrilike per perdorim te brendshem dhe te jashtem, Smaltofill Acrylic Putty, Vechro , AED COLOR

AED COLOR
Stuko akrilike per perdorim te brendshem dhe te jashtem, Smaltofill Acrylic Putty, Vechro

Shfaq kontaktet Dergoji email
kompanise

 

 Përshkrimi

Stuko akrilike per perdorim te brendshem dhe te jashtem, Smaltofill Acrylic Putty, Vechro 

I pershtatshem per dru, murature, cimento, pllaka gipsi etj. Aplikohet lehte me veti te shkelqyera mbushese dhe tharje te shpejte. 

Produkte te ngjashme