Secondary Adv

Stuko e imet Cimento Akrilike siperfaqeve te suvatuara, Ultra Smaltoplast Fix, Vechro, AED COLOR

AED COLOR
Stuko e imet Cimento Akrilike siperfaqeve te suvatuara, Ultra Smaltoplast Fix, Vechro

Shfaq kontaktet Dergoji email
kompanise

 

 Përshkrimi

Stuko e imet Cimento Akrilike siperfaqeve te suvatuara, Ultra Smaltoplast Fix, Vechro

Homogjenizohet lehtesisht

Veti te shkelqyera aplikimi, mbushje dhe lemimi Nuk ka carje

I pershtatshem per perdorim te brendshem dhe te jashtem 

Produkte te ngjashme