Secondary Adv

Ashensor per banesa Schindler 3100, E.M.E. ASHENSOR GROUP

E.M.E. ASHENSOR GROUP
Ashensor per banesa Schindler 3100

Shfaq kontaktet

 



Pershkrimi

Ashensor per banesa Schindler 3100 është ideal për ndërtesa të vogla banimi. I thjeshte dhe i shpejtë ne instalim, duke e lejuar deri në shtatë ndalesa. Schindler 3100 është projektuar ne mënyrë për të minimizuar hapësirën e zënë nga mjetet teknike dhe lejon boshte te standardizuara duke përdorur makina të larta deri në 25 cm më të gjerë: që do të thotë që mund të mbajnë deri në një apo dy njerëz. Schindler 3100 kombinon konsumin e ulët të energjisë, shpenzimet operative të reduktuara dhe respektin për mjedisin.
Kapaciteti: 450-630 kg, 6/8 pasagjerë
Lartësa Max : 20 m, max. 7 ndalesa
Hyrje të njëanshme:   450 kg / 480 kg, 630 kg
Hyrje ne dy anë :  450 kg / 480 kg, 630 kg
Gjerësia e deres:  800 mm, 900 mm
Lartësia e Deres:  2000 mm, 2100 mm
Shpejtesia: 0.63 m / s, 1.0 m / s

Dergoni kerkese kompanise:







Produkte te ngjashme