Secondary Adv

Ashensor per Spitale Schindler 2500, E.M.E. ASHENSOR GROUP

E.M.E. ASHENSOR GROUP
Ashensor per Spitale Schindler 2500
Ashensor per Spitale Schindler 2500

Shfaq kontaktet

 Pershkrimi

Ashensor per Spitale Schindler 2500 është i sofistikuar. Përmbush të gjitha kërkesat per në spitale, klinika, dhe ne azile per te moshuar. Ne dizpozicion per persona te vecante dhe me nje sherbim efikas.
Kapaciteti: 1275 -2500 kg, 17-33 persona
Lartësia e udhetimit: prej 65 metra, max. 21 ndalesa
Gjerësia e Deres:  800-2300 mm
Lartësia e Deres: 2000-2400 mm
Shpejtesia:  0,4-1,6 metra për sekondë

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme