Secondary Adv

Tel bari per lidhje hekuri ne ndertim, PERPARIMI SH.A

PERPARIMI SH.A

 Përshkrimi

Tel bari per lidhje hekuri ne ndertim

 

Teli Barit është bërë nga çeliku me cilësi të lartë me karbon të ulët, i cili përdoret shpesh për bujqësi, riciklim dhe kryesisht për lidhje në ndërtim. Ai është shumë i butë dhe ka fleksibilitet më të lartë në krahasim me tela të tjere.

 

Specifikime

 

Materiali i telit: tel hekuri, tel çeliku me karbon të ulët

Diametri i telit: 0,9 - 5,00 MM

Llojet e telave: Tel i ndritshëm i kalitur, Tel i zi

Sipërfaqja: Sipërfaqja e telit me pak vaj ose jo

Rezistenca në tërheqje: 300-500 N/Mm2

 

Zgjatimet: 8% - 15%