Secondary Adv

Tel celiku i galvanizuar 1.2 deri 4mm, PERPARIMI SH.A

PERPARIMI SH.A

 Përshkrimi

Tel celiku i galvanizuar 1.2 deri 4mm

 

Teli çelikut i galvanizuar është një tel i gjithanshëm që i është nënshtruar procesit kimik të galvanizimit. Galvanizimi përfshin veshjen e telit të çelikut me një metal mbrojtës, parandalues ​​ndaj ndryshkut, siç është zinku. Teli i galvanizuar është i fortë, rezistent ndaj ndryshkut dhe me shumë qëllime.

 

Gama e telit: 4 mm deri në 1.2 mm

Përfundimi ose trajtimi sipërfaqësor: Veshje dylli ose asgje

Rezistenca në tërheqje: 450 N/MM2 deri në 1600 N/MM2

 

Zgjatimet: 8% - 15%