Secondary Adv

Ashensor Schindler 5500 , E.M.E. ASHENSOR GROUP

E.M.E. ASHENSOR GROUP

 Përshkrimi

Ashensor Schindler 5500 është ashensor për pasagjerë, fleksibël dhe i lehtë në projektim që e bën të përshtatet me kërkesat e ndërtesave komerciale të banimit.
Schindler 5500 i përshtatet nevojave tuaja , duke   optimizuar hapësirën. Mbështetet në teknologjinë më të fundit duke përdorur energji efikase.
Zhvillimet e reja në sistemet e kontrollit  ju japin jo vetëm shpejtësi më shumë , por gjithashtu lejojnë të ketë një kapacitet më të madh.   
Kapaciteti: 630 kg - 2'500 kg, 8-33 pasagjere
Lartesia: Deri në 150 m dhe 50 kate
Shpejtesia:1.0 m / s deri në 3.0 m / s MMR dhe MRL

Produkte te ngjashme