Secondary Adv

Bombel fikese zjarri , Formula

Formula

Pershkrimi

Bombel fikese zjarri

Zjarrfikes 1Lt me bombel me nje qepje, me veshje te brendshme plastike dhe mekanizem me valvul sigurimi manometri. 

Permban baze metalike.

Me vertetim prove EN3

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme