Secondary Adv

Fikese zjarri me pluhur te thate dhe shkume, Formula

Formula

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Fikese zjarri me pluhur te thate dhe shkume

Zjarrfikes me rrota 50kg dhe me llastik 5m per hedhjen e lendes.

Me mekanizem me valvul sigurimi manometri.

Udhezues perdorime dhe servis ne tabele.

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme