Secondary Adv

Kabina HAS 300 dysheme PVC dhe tavan me prerje laserike, ROMAY LIFT

ROMAY LIFT

 Përshkrimi

Kabina HAS 300 dysheme PVC dhe tavan me prerje laserike

 

Kabina “HAS 300” me panele ESB të ngjyrosura, panelet janë me formë të veçantë, dysheme PVC dhe tavan me prerje laserike sipas standardit EN 81-20/50