Secondary Adv

Galexhant, Novamat

Novamat

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Galexhant

Galexhan rregullues dhe kufizues i timonizuar për prodhuesin e avullit sipas TRD 401, 402 ose 602 me pajisjen timon SMFC1 si vetëkontrolluse e kufizuesit të nivelit të ujit.

Përdorime të tjera:

Kaldajë avulli deri më PN100 për pajisje të instaluara brënda ,

Kaldajë avulli deri më PN320 për pajisje të instaluara jashtë,

Kaldajë avulli deri më PN63, për enë në të gjitha fushat e industrisë, enë deri PS200bar oseTS 500 gradë C

Dëndësi mesatare 0.35g/cm3

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme