Secondary Adv

Kondicioner Toshiba Mirai, HTT shpk

HTT shpk

Pershkrimi

10 000 BTU / 13 000 BTU / 16 000 BTU / 18 000 BTU / 24 000 BTU

o    Klasi energjise A+
o    Teknologji e avancuar ftohje me gaz R32
o    Teknologjia e fundit inverter
o    Modalitet ECO që mundëson kursimin e energjisë deri në 25%
o    Modalitet automatik dhe timer
o    2 vjet garanci
o    Mundesi financimi deri ne 20 % te vleres me programin e Kredia Kursim + (Projekt EBRD per Green Economy Financing Facilities -GEFF)

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme