Secondary Adv

Veshje dekorative e gatshme për përdorim GRAFIATO , ZEUS-AL

ZEUS-AL

 Përshkrimi

Veshje dekorative e gatshme për përdorim 

GRAFIATO është një veshje decorative egatshme për përdorim e cila bazohet në emulsi-one (rezina) speciale të tipit kopolimer.Shërben për trajtimin e fasadave dhe sipërfaqeve të jashtme dhe të brendshme.Është produkt me performancë të lartë dhe karakterizohet nga një mbulueshmëri  shumë emirë,është rezistent ndaj larjes, gërvishtjeve, dhe kushteve atmosferike. Produkti nuk përbën rrezik për përdoruesin apo mjedisin. Duke qenë se ka nivel të ulët arome,është e përshtatshme për përdorim të brendshëm edhe të jashtëm. Nuk ka përmbajtje metali të rëndë.

 

SHKARKO SKEDEN TEKNIKE

Produkte te ngjashme