Secondary Adv

Astar akrilik per perdorim te brendshem dhe te jashtem LATEX PRIMER, ZEUS-AL

ZEUS-AL

Pershkrimi

Astar akrilik per perdorim te brendshem dhe te jashtem

LATEX PRIMER është një astar uji transparent me performancë të lartë i cili bazohet në rezina speciale të tipit 100% akrilik i pastër. Ky produkt karakterizohet nga një performancë e lartë duke qenë se zotëron të gjitha cilësitë e nevojshme për të depërtuar si në sipërfaqet e çimentuara ashtu dhe në sipërfaqet prej druri. Është i përshtatshëm për tu përdorur si në ambientet e brendshme ashtu edhe në ato të jashtme.Eshtë miqësor me përdoruesin dhe me mjedisin.Nuk ka përmbatje metali.

 

SHKARKO SKEDEN TEKNIKE

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme