Secondary Adv

Baze strukturore per beton Bekament Beton Kontakt, Salliu 2G

Salliu 2G

Pershkrimi

Baze strukturore e dedikuar për të ritur dhe rafshuar shtojcën me tërhekje të dobët, trashësi të lartë para lyerjes me çimento dhe llaqe-gëlqere, Bk Beton Kontakt rekomandohet veçanërisht për beton të lëmuar si dhe sipërfaqe me beton të fabrikuar.

Produkti duhet të jetë i përzier dhe mirë i homogjenizuar para përdorimit.

Baza aplikohet e paholluar me furçë ose rul. Është e mundur për të kryer aplikimin mekanik me pajisje të përshtatshme.

Koha e tharjes është minimale 3 orë.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme