Secondary Adv

Boje dispersioni akrilik BK Fas Color, Salliu 2G

Salliu 2G

Pershkrimi

Bojë dispersioni akrilik me perqendrim të lartëme fuqi të shkëlqyer mbulimi., rezistente ndaj rrezatimeve UV dhe agjenteve atmosferike. Përdoret për mirmbajtjen dhe dekorimon e fasadave të jashtme, gjithashtu për ngjyrosjen e BK-Fas Akri, BK-Pol dhe bojrave të tjera dispersive. Me rezistence të larte është i përshtatëshëm për përdorime në ndërtesa publike.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme