Secondary Adv

Llac dekorimi mozaik BK Kul, Salliu 2G

Salliu 2G

Pershkrimi

Llaç dekorimi mozaik përdoret për përpunimin e sipërfaqeve të murit, salla, shkallët, shtyllat dhe detajet që duhet të theksohen. Ai është i zbatueshëm në sipërfaqet nën dritat halogjene, ideale për kuzhina dhe banjo. Produkti nuk është i zbatueshëm në mortaja të freskëta suva dhe objekte me lagështi. Llaç mozaiku është e mundur për të aplikuar për mortaja gjobë çimento, sipërfaqe të sheshtë betoni, suva-cardboards pllaka, etj.

Para aplikimit, masa duhet të përzihet tërësisht për të filluar të shkumoj. Baza per tu mbuluar duhet të jetë e fortë, e sheshtë dhe e pastër.

Para aplikimit të BK-IN KUL është e rekomandueshme që baza te mbulohet me BK-acryl ose BK-FAS acryl në ngjyrë të bardhë. Aplikoni atë me mistri metalike, posht lartë në trashësi 50% më e madhe se madhësia grurit.

Shtresa e aplikuar duhet rrafshuar mirë me mistri për të eliminuar hapësirat e dukshme në mes të kokrrave të mermerit.

1,0 mm.

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme