Secondary Adv

Profil celiku i trashe i veshur, Salliu 2G

Salliu 2G

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Profil çeliku i trashë i veshur

2 mm  profil çeliku i trashë i veshur. Pozicionuar vertikalisht me ndarëse dyersh (kur lartësia e murit> 2,60 m dhe / ose gjerësia e dyerve> 90 cm, pesha e fletë derë> 25 kg) ose në fund e lirë të ndarëseve.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme