Secondary Adv

Rrjete me fije qelqi rezistues alkali, Salliu 2G

Salliu 2G

Pershkrimi

Rrjete me fije qelqi rezistues alkali

Aplikimi:  Rrjetë per izolimimin e fasades Thermomaster,  rrjetë  izolimit e krehur shume rezistente.

Materiali: 1,1 m2 / m2 neto Llojet: 125, 145, dhe 160 g / m2

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme