Secondary Adv

Tubo gome per nafte, Agalliu Ferramenta

Agalliu Ferramenta

 Përshkrimi

Tubo gome per nafte

 

Tubo per shkarkime/thithje gome me tel per nafte dhe produktet e naftes. E perforcuar me nje spirale teli. Rezistente ne kohe ne saje te cilesise se larte te gomes.

Fusha e aplikimit: e perdorshme per trasnferim lengjesh me baze nafte dhe vaji.

Temperatura e punes: -40' grade celcius deri ne 100' grade celcius.