Secondary Adv

Tubo gome per shkarkime, Agalliu Ferramenta

Agalliu Ferramenta

Pershkrimi

Tubo gome per shkarkime

 

Tubo shkarkimi gome e zeze dhe lisho. Rezistente per materiale abrazive si zhavorr, rere, gure, cimento etj. E perforcuar me nje spirale teli dhe sintetike ne te njejten kohe.

 

ID NOM. OD MAX. WP BEND RADIUS VACUUM HG WEIGHT

IN. MM IN. MM PSI MPA IN. MM IN. MM LBS./FT. KG/M

3/4 19.06 1.09 27.91 150 0.86 2 51 29 737 0.33 0.49

1 25.34 1.34 34.19 150 0.86 2 51 29 737 0.41 0.61

1-1/4 32.00 1.61 40.84 150 0.86 4 102 29 737 0.50 0.75

1-1/2 38.00 1.84 46.95 150 0.86 4 102 29 737 0.63 0.94

2 51.16 2.38 60.42 150 0.86 7 178 29 737 0.84 1.25

2-1/2 63.69 2.89 73.30 150 0.86 10 255 29 737 1.08 1.61

3 76.14 3.42 86.85 150 0.86 14 356 29 737 1.46 2.18

3-1/2 90 3.97 100.99 150 0.86 14 356 29 737 1.80 2.68

4 101.6 4.45 113.12 150 0.86 18 457 29 737 2.03 3.02

5 127.35 5.53 140.58 150 0.86 20 510 29 737 3.34 4.98

6 152.66 6.63 168.02 150 0.86 24 612 29 737 4.67 6.96

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme