Secondary Adv

Tubo transparente me tel PVC, Agalliu Ferramenta

Agalliu Ferramenta

Pershkrimi

Tubo transparente me tel PVC

 

Tubo transparente PVC elastike dhe jo toksike , lejon nje pamje te qarte te produkteve gjate rrjedhjes , identifikim i lehte ne rast bllokimi. Rezistente ndaj presionit te vakumit dhe abrazionit. Fleksibile dhe rezistente ndaj luhatjeve te temperatures. 

 

Fusha e aplikimit: E pershtatshme per transportimin e ujit, lendeve kimikate, etj.

 

Avantazhet: 

Jotoksike – e pershtatshme per produktet e ushqimit

Rezistente ne full VACUUM

Anti-statike dhe fleksibile

 

TEMPERATURA E PUNES: -15' grade celcius deri +65' grade celcius

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme