Secondary Adv

Valvula kontrolli sigurie SERIA CV, Agalliu Ferramenta

Agalliu Ferramenta

Pershkrimi

Valvula kontrolli sigurie SERIA CV

 

Valvulat e kontrollit te serise CV sigurojne rrjedhje te lire ne nje drejtim dhe mbyllje ne drejtimin tjeter. Ato gjithashtu mund te perdoren si by-pass per pikat e valvules, per drejtimin e rrjedhjes ne nje drejtim, per shkarkim valvule dhe per te mbajtur valvulen.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme