Secondary Adv

Valvula kontrolli te rrjedhjes SERIA FC, Agalliu Ferramenta

Agalliu Ferramenta

Pershkrimi

Valvula kontrolli te rrjedhjes SERIA FC

 

Valvulat e kontrollit hidraulike te serise FC lejojne mbylljen dhe drejtimin e rrjedhjes ne te dy drejtimet. Ato sigurojne nje kontroll te lehte te rrjedhjes me ane te butonit rregullues. Pjesa rrotulluese e valvules lejon rregullimin per mbyllje dhe per levizje gjate vibrimit. Valvulat e serise FC te kontrollit jane te perdorshme kresisht ne industrine e sistemeve hidraulike dhe levizese dhe ne platformat e kontrollit te rrjedhjeve precize, gjithashtu garanton rregullime eficente ne shpejtesine e lengut.

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme