Secondary Adv

Makineri lidhese per shitrit plastik, Alpak Solutions

Alpak Solutions

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Makineri lidhese per shitrit plastik

 

Orgapack - OR 4000.13

 

» Për shirit plastik

» Për lidhe horizontale dhe vertikale

» Lidh me kapëse 13mm e trashësi 0,4-0,7mm

» Pesha: 2,300gr

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme