Secondary Adv

Makineri thermotkurje me sinjal akustik dhe optik, Alpak Solutions

Alpak Solutions

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Makineri thermotkurje me sinjal akustik dhe optik

 

Pratika 56-CS

 

» Program ne 8 gjuhë

» Memorje: 256 programe

» Me sinjal akustike dhe optik

» Shpejtësi e lartë: deri 2.400 njësi/orë

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme