Secondary Adv

Malkineri lidhese me shirit metalik per perdorim industrial, Alpak Solutions

Alpak Solutions

Pershkrimi

Malkineri lidhese me shirit metalik per perdorim industrial

 

Orgapack - OR H-47

 

» Shirit metalik

» Për përdorim industrial

» Ekonomike dhe lehtë në përdorim

» Gjerësia e shiritit 13,16,19mm

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme