Secondary Adv

Fibra celiku te shperndara INOMIX, Sideral

Sideral

Pershkrimi

Fibra celiku te shperndara INOMIX

Fibrat e çelikut janë pjesë e Sistemit  të Plotë të përforcimit të betonit të armuar  SD . Prodhohen në një gamë të gjerë dhe mbulojnë shumicën e aplikimeve në treg nga betoni i spucuar(faqe tuneli)deri tek armimi i dyshemeve(dysheme industriale, dyshemet e porteve,të bazave industriale etj).

 

Funksioni i Fibrave  Inomix-Plasticiteti i Betonit

 

Fibrat veprojnë në pjesën e kokërrzuar të betonit, shtojnë punueshmërinë, plasticitetin e betonit dhe ofrojnë përforcim tredimensional. Prezenca e fibrave rrit thithjen totale të energjisë mekanike dhe siguron plasticit të vazhdueshëm tek betoni.Strukturat prej betoni rezistojnë më tepër ndaj deformimeve. 

 

KARAKTERISTIKAT E FIBRAVE TË ÇELIKUT INOMIX NË VEPRIM ME BETONIN

 

Rezistencë e përforcuar ndaj deformimit

 

Forcë Kundervepruse ndaj  plasaritjeve

 

Rezistencë e rritur ndaj goditjeve

 

Rezistencë e përmirësuar në temperatura të larta

 

Rezistencë e përmirësuar në çarje dhe rrënim

 

Fortësi e përmirësuar ndaj thyerjeve

 

Fuqi e kompresimit e përmirësuar pas çarjes së parë

 

Kosto e ulët mirëmbajtjeje dhe me shume kohezgjatje perdorimi të strukturave  

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme