Secondary Adv

Ri-Gjanica, Rikonceptimi i qendres se qytetit te Fierit | 2017


Prezantimi i Projektit te Rikonceptimit te Qendres se Fierit ka zbuluar detaje te se ardhmes se qendres por edhe fatit te ndertimeve pergjate dy brigjeve te lumit Gjanica. Studioja projektuese e ketij projekti eshte nje studio italiane ne koperacion me arkitekt shqiptar dhe studio vendase.

Ky projekt parashikon si prioritet nje qender bashkohore dhe moderne te Fierit si dhe sistemimin dhe pastrimin e lumit Gjanica . Shtrati i lumit Gjanica do te vishet me skarpate me beton dhe ne pjesen e siperme do te kete trotuare , lulishte ,dhe ndricim nderkoh po shfrytezohen mundesite per te ringritur ku ishte dikur edhe stadiumi i lojnave me dore.

 

Kontakte:

Bashkia Fier:
Web: www.bashkiafier.gov.al

Rean 95:
Adresa: "Tirane, TIRANE, Tirane, TIRANE, Rruga Musa Karapici,banesa numër 6."
Tel: +355 682059797

MAU
Tel ITA: +39 329 9831357
                +39 327 2852393
Tel Alb: +335 69 3887281
               +335 69 7587988
Web: https://www.mauarch.com/

Me shume projekte ne Shqiperi