Secondary Adv

Godine Banimi dhe Sherbimi 7,8 dhe 9 kate me 2 kate parkimi nentoke, ne rrugen 5 Maji, Tirane | VILA L shpk - Siflad shpk | 2018

Dergoji email
kompanise

Asistence mbi informacionin nga ACP

+355 68 90 99 009

Vila L shpk & Silfad shpk
Vila L shpk & Silfad shpk
Vila L shpk & Silfad shpk

Objekti ndodhet ne rrugen 5 Maji, dhe ka nje siperfaqe mbi toke prej 12 821 m². Ka 2 kate podrum nentoke , te cilat perdoren kryesisht per parkim por jane pozicionuar edhe ambjentet teknike te pallatit. Objekti eshte 7,8 dhe 9 kate , ku kati perdhe eshte sherbime dhe katet e tjera jane per banim.

 

 

Apartamente në shitje

 

Apartamente ne shitje. Me poshte do te gjeni planimetrite perkatese. Klikoni per te shkarkuar broshuren.

 


4B Tip. 1+1 Siperfaqe totale 62.25 m2

3B Tip. 1+1 Siperfaqe totale 71.64 m2

15B Tip. 1+1 Siperfaqe totale 62.59 m2

1B Tip. 2+1 Siperfaqe totale 96.94 m2

2B Tip. 2+1 Siperfaqe totale 115.11 m2

 


5B Tip. 2+1 Siperfaqe totale 101.39 m2

6B Tip. 2+1 Siperfaqe totale 101.88 m2

7B Tip. 2+1 Siperfaqe totale 98.10 m2

8B Tip. 2+1 Siperfaqe totale 87.83 m2

9B Tip. 2+1 Siperfaqe totale 80.63 m2

 


10B Tip. 2+1 Siperfaqe totale 81.23 m2

11B Tip. 2+1 Siperfaqe totale 88.69 m2

13B Tip. 2+1 Siperfaqe totale 97.07 m2

14B Tip. 2+1 Siperfaqe totale 92.87 m2

16B Tip. 2+1 Siperfaqe totale 109.31 m2

 


17B Tip. 2+1 Siperfaqe totale 112.6 m2

12B Tip. 3+1 Siperfaqe totale 129.13 m2

1D Njesi sherbimi 175.56 m2

2D Njesi sherbimi 131.13 m2
 

 

 

Detajet e ndërtimit

 

-Veshja e  objektit me sistem Mantel (kapot) + grafiato + boje akrilike , veshjen e katit perdhe me pllaka graniti.

-Vetrata dhe dritare plastike me dopio xham.

-Instalime elektrike dhe hidraulike teper cilesore (sistemi wc bide, i cili do te jete incasso- sospeso) Tubat do te jene multistrat dhe me kolektor. 

-Sistemi I ngrohjes do te realizohet qendror( tubacionet dhe kaseta) , si per sistem multisplit kondicioner, ashtu edhe per Chiller – Fancoil.


LEJE NDERTIMI : Nr. Prot. S-28821 / 7, Date 10 / 02 / 2017
Miratuar me : VENDIM TE KRYETARIT TE BASHKISE Nr. Prot. S-28821 / 5 , Date 02 / 02 / 2017
INVESTITOR:"Vila L"sh.p.k &"SIFLAD"sh.p.k
Arkitektura: EJA Studio shpk Nr.Lic-N.6222/3. Ark_Julian Cuko; Ark_Xhevit Petoshati
Drejtuesi Teknik: Ing. Zyber KOSENI
Supervizor: "2XKE-Studio" Nr.Lic-MK.2810
Fillimi i punimeve: Shkurt, 2017
Perfundimi i punimeve: Shkurt, 2020

Kontakt: z.LAZER MHILLI
Cel: +355 (0)  68 20 36785
Shitje: +355 69 24 00 031
Email: mhillilazer@yahoo.com


arkitekti _ Xhevit Petoshati 
Cel: +355 (0) 68 40 23 777
Email: xhenipet@gmail.com

Me shume projekte ne Shqiperi