Secondary Adv

E-88 shpk - Godine banimi dhe sherbime 7 dhe 9 kate, me 2 kate parkim, Rruga e Durresit | E-88 shpk | 2018

Shfaq kontaktet

Dergoji email
kompanise

Asistence mbi informacionin nga ACP

+355 68 90 99 009

Pamje nga projekti

E-88 shpk -Rruga e Durresit
E-88 shpk -Rruga e Durresit
E-88 shpk -Rruga e Durresit
E-88 shpk -Rruga e Durresit
E-88 shpk -Rruga e Durresit
E-88 shpk -Rruga e Durresit
 

Cilësia e punimeve

E-88 shpk operon në sektorin e ndërtimit prej 20 vitesh. Kompania i ofron tregut shqiptar një koncept të ri dhe bashkëkohor duke realizuar rezidenca banimi dhe qëndra biznesi sipas modeleve dhe standarteve europiane. Implementimi i inovacioneve të fundit në projektim dhe zbatimi i teknologjisë më të lartë garantojnë rezultate të cilësisë së lartë për sot dhe për të ardhmen. Ndërtimi sipas standarteve europiane dëshmon se kompaniajonë ka zgjedhur rrugën më të mire për ti ofruar klientëve tanë rezidenca banimi dhe qendra biznesi bashkëkohore dhe tejet cilësore.

Ne punojmë me përgjegjësi sociale, me një biznes që rritet. (Na pelqen te punojme me pergjegjesi shoqerore pasi ne jemi nje biznes ne rritje). Çelësi i suksesit tonë është te cilësia e padiskutueshme dhe standardet e larta.Te jemi lider ne fushen e ndertımıt ne Shqiperi duke zgjeruar mundesite e bashkepunımıt tone edhe ne rajon e me gjere.

 

Apartamente në shitje

 


(1+1) ; Kati 1-2-3-4 ; Sip=70.64 m2

(1+1) ; Kati 5 ; Sip=70.64 m2

(1+1) ; Kati 6 ; Sip=70.18 m2

(1+1) ; Kati 7 ; Sip=69.39 m2

(1+1) ; Kati 8 ; Sip=64.83 m2

 


(1+1) ; Kati 1-2-3-4-5-6-7-8 ; Sip=74.06 m2

(1+1) ; Kati 1-2-3-4-5-6 ; Sip=62.21 m2

(2+1) ; Kati 7 ; Sip=111.87 m2

(2+1) ; Kati 8 ; Sip=88.53 m2

(2+1) ; Kati 1 ; Sip=106.30 m2

 


(2+1) ; Kati 2-3-4-5 ; Sip=106.07 m2

(2+1) ; Kati 6 ; Sip=101.06 m2

(2+1) ; Kati 7 ; Sip=127.76 m2

(2+1) ; Kati 8 ; Sip=109.26 m2r

(2+1) ; Kati 1-2-3-4-5-6 ; Sip=82.49 m2

 


(2+1) ; Kati 1-2-3-4-5-6-7-8 ; Sip=111.20 m2

(2+1) ; Kati 1-2-3-4-5-6-7-8 ; Sip=109.61 m2
 

 

Detajet e ndërtimit

  

Adresa: Rruga e Durresit, prane Sheshit Shqiponja, Tirane, Albania

Me shume projekte ne Shqiperi