Secondary Adv

2B & CONSTRUCTION GROUP - Godinë banimi dhe shërbimesh 1,5,7 dhe 9 kate me 1 kat parkimi nëntoke në rrugën Frosina Plaku | 2018

Dergoji email
kompanise

Asistence mbi informacionin nga ACP

+355 68 90 99 009

 
Godine banime dhe sherbimesh 1, 5,7,9 dhe nje kat nentoke ne rrugen Frosina Plaku, Tirane.
 
Ky projekt  është planifikuar të sigurojë ambjentet më të mira për banorët e tij të ardhshëm. I ndodhur në një nga zonat më të preferuara të qytetit, pak metra nga rruga kryesore duke iu larguar kështu zhurmave dhe lëvizjeve të vazhdueshme të trafikut. Godina është projektuar dhe konceptuar nga “2B Construction Group” ne bashkepunim te ngushte me kerkesat e investitorit "Kalaj shpk".
 
 
Afati i punimeve: 24 Muaj
Investitor: Kalaj Shpk.
Subjekti Ndertues: 2B Construction Group
Arkitektura: 2B Construction Group, Ark. Artur Kala
Konstruksioni: Arkonstudio, Ing. Kons. Krenar Dila
Drejtues teknik: Ark. Artur Kala
Supervizioni: Arabel Studio
Adresa: Rruga Frosina Plaku, Tirane, Albania
 

Pamje nga projekti

 
2bc group
2bc group
2bc group
2bc group
2bc group
2bc group

Cilësia e punimeve

Nisur nga studimet e kohëve të fundit, projekti do të ofrojë cilësi dhe aplikim të teknologjisë më bashkëkohore për të siguruar rehatinë dhe mirëqënien e banorëve. Gjithcka do të jetë në funksion të tyre dhe godina do të sigurojë izolim akustik dhe termik për një komoditet maksimal brenda ndërtesës. Ndërtesa do të përbëhet nga fasadë e ventiluar dhe muret ndarëse do të jenë të ndërtuar nga materiale me izolim akustik për të eleminuar zhurmat përreth dhe ndermjet apartamenteve. Dyert dhe dritaret jane duralumin me gjerësi 9 cm me izolim termik, system ENN 99 me koeficent 1.4 dhe me xhama termikë.

Të gjitha apartamentet do të jenë të siguruar me veshje dhe shtrim pllakash nga “Brunes”. Struktura e pllakës specifikisht do të jetë nën përgjegjësinë e Wall Coverin shpk. Sistemi I furnizmit me ujë do të përbëhet nga tubat multistrat të teknologjisë më të fundit për të siguruar garanci dhe jetëgjatësi. Apartamentet do të jenë të pajisur me sistem kondicionimi dhe ngrohje-ftohje brenda cmimit të përcaktuar të hapësirës së hyrjeve që banorët do të zgjedhin të blejnë. Pajisjet e tualeteve për secilin apartament do të jenë të vendosura me kaseta inkaso dhe sospeso të markës Grohe. Te gjitha tualetet jane me dritare qe mundesojne ndricim dhe ajrosje natyrale. Shkallet e godines jane me ndricim natyral dhe ajrosje.

Njësi banimi

 


(1+1) ; Kati 1 ; 1-B-1 ; Sip=66.69 m2.jpg

(1+1) ; Kati 1 ; 2-B-1 ; Sip=57.07 m2

(1+1) ; Kati 1 ; 3-B-1 ; Sip=64.59 m2

(1+1) ; Kati 1 ; 4-A-1 ; Sip=62.59 m2 +12.57 m2

(1+1) ; Kati 1 ; 4-A-1 ; Sip=62.59+12.57 m2

 


(1+1) ; Kati 1 ; 4-A-1 ; Sip=66.69 m2

(1+1) ; Kati 2 ; 5-A-2 ; Sip=66.69 m2

(1+1) ; Kati 5 ; 1-B-5 ; Sip=66.69 m2

(1+1) ; Kati 5 ; 2-B-5 ; Sip=62.59 m2

(2+1) ; Kati 1 ; 3-A-1 ; Sip=79.7 m2 + 5.5 m2

 


(3+1) ; Kati 6 ; 1-B-6 ; Sip=129.3 m2

Dupleks (3+1) ; Kati 7,8 ; 3-A-7 ; Sip=117.71 m2

Dupleks (3+1) ; Kati 7,8 ; 4-B-7 ; Sip=135.72 m2

Garsoner ; Kati 1 ; 2-A-1 ; Sip=38.1 m2
 

Njësi tregtare

 

2BC GROUP
2BC GROUP
2BC GROUP
 

Lokal ; Njesia 1 ; Kati perdhe; Sip=91 m2

Lokal ; Njesia 8 ; Kati perdhe; Sip=144 m2

(SHITUR) Njesi tregtare nr.6 ; Sip=65m2

(SHITUR) Njesi tregtare nr.7 ; Sip=67m2.pdf
 

Garazhe

 


Vendparkim 1 ; Kati -1 nentoke ; Sip=71.00 m2

Garazhi 4 ; Kati -1 nentoke ; Sip=72.40 m2

Garazhi 5 ; Kati -1 nentoke ; Sip=47.20 m2

Garazhi 6 ; Kati -1 nentoke ; Sip=63.90 m2

Garazhi 9 ; Kati -1 nentoke ; Sip=30.90 m2

 


Garazhi 10 ; Kati -1 nentoke ; Sip=62.70 m2

Garazhi 14 ; Kati -1 nentoke ; Sip=44.20 m2

Garazhi 17 ; Kati -1 nentoke ; Sip=77.7 m2

Garazhi 18 ; Kati -1 nentoke ; Sip=71.90 m2

 

 

  

 

Me shume projekte ne Shqiperi