Secondary Adv

Objekt banimi e sherbime 7 dhe 10 kat me 2 kat parkim nentoke, Rruga At Zef Valentini | 2S-J KONSTRUKSION | 2019

Shfaq kontaktet

Dergoji email
kompanise

Asistence mbi informacionin nga ACP

+355 68 90 99 009

Rreth projektit

 

Bazuar ne planvendosjen e paraqitur, Objekti : “Objekt banimi e sherbime 7 dhe 10 kat me 2 kat parkim nentoke ne rrugen At Zef Valentini. Objekti zhvillohet ne nje truall me siperfaqe 700 m2 dhe siperfaqe e zene me ndërtim 231 m2 me koeficient shfrytezimi 33%. Objekti eshte zgjidhur me 1 volum me  7 dhe 10 kate. Projekti i hartuar ka patur per qellim jo vetem sistemimin dhe riorganizimin e zones ne fjale por edhe rivitalizimin e saj, e pozicionuar ne nje zone te qete por shume afer rruges Dritan Hoxha ofron kushte optimale per nje familje. Te gjithe jemi ne kerkim te ambjenteve te gjelberta dhe ky objekt banimi ofron gati nje siperfaqe mbi 200 m2 gjelberim dhe nje kend lojrash per femije.

 

Projekt Rruga Pandi Dardha - 2S J KONSTRUKSION
Projekt Rruga Pandi Dardha - 2 SJ KONSTRUKSION
Projekt Rruga Pandi Dardha - 2SJ KONSTRUKSION

Kompozimi ne fasade eshte projektuar duke perdorur elemente te drejte te cilet diferencohen nga njeri tjetri me ane te ngjyrave dhe materialeve te perdorura.  Jane perdorur dritare te larta te cilat i japin ambienteve me shume drite dhe nje pamje te mire te natyres.

Apartamentet jane te tipit (2+1), (1+1) . Godina ofron hapesira banimi racionale dhe ekonomike, duke ofruar kushte optimale banimi dhe sherbimi, por edhe sanitare dhe ventilimi.

 

Detajet e ndertimit

- Sistem kapot termoizolimi dhe fasade e ventiluar duke ruajtur ambjentin sa me te ngrohte ne dimer e te fresket ne vere duke krijuar dhe kursim ne energjine elektrike.

- Izolim akustik me standartet me te larta duke ruajtur hapesirat e brendshme nga zhurmat e jashtme.

- Punime te brendshme hidraulike me cilesi maksimale me materialet lider ne treg.

- Sistemi i ngrohje / frohjes sipas teknologjise me te fundit dhe me sistem chiller inverter.

 

 

Leje ndertimi & Vendimi

Me shume projekte ne Shqiperi