Secondary Adv

Godine banime dhe sherbime 11 kate dhe 2 kate parkim nentoke, ne rrugen Kongresi i Manastirit | ASL shpk | 2018

Shfaq kontaktet

Dergoji email
kompanise

Asistence mbi informacionin nga ACP

+355 68 90 99 009

Rreth projektit

Në aspektin urban, objekti i ri që propozohet nëpërmjet trajtimit volumetrik dinamik të tij konkretizon formulimin e konteksit urban ku ndodhet parcela. Ky volum perceptohet i lehtë dhe dinamik nga akset rrugore që e kufizojnë duke realizuar një   linjë interesante silueti urban.  Projekti përpiqet të shfaqë në arkitekturë natyrën e një objekti rezidencial, human, me volume të dallueshme qarte edhe nëpërmjet aplikimit të kontrastit të ngjyrave.  Lëvizja me siluetin si në plan dhe në altimetri, tenton të realizojë nje linje te vazhdueshme e cila konturon dhe sheshin e brendshem qe formohet.  Banimi realizohet në 9 katet e sipërme. Janë poziconuar tre nukle shpërndarëse shkallë-ashensor.

Objekt banimi ne rrugen 5 Maji - ALB EDIL shpk
Objekt banimi ne rrugen 5 Maji - ALB EDIL shpk
Objekt banimi ne rrugen 5 Maji - ALB EDIL shpk

Secili nukël bën shpëndarjen në pesë apartamente me hapësira të bollshme dhe një pozicionim të kendshëm e optimal.Objekti përbehët prej 3 sesionesh, të ndara në fugat respektive për një qëndrueshmëri të lartë sizmike, të projektuar nga konstruktorë të kualifikuar dhe me përvojë.  Arkitektura bashkëkohore dhe funksionale e godinës, lejon zhvillimin e apartamenteve me hapësira të mëdha, linja të drejta dhe kuadratike,funksionale dhe të lehta per mobilim.  Ai do të ofrojë tipe të ndryshme apartamentesh si 1+1, 2+1, 3+1 dhe 4+1 ose të ashtëquajtuar lofte te zhvilluara në katet e fundit të ndertesës, duke bërë projektimin ambiental simbioz të tij.

 

Detajet e ndertimit

- Projektim ambiental
- Pasi ¾ e apartamenteve janë të orientuar Lindje, Jug dhe Jugperëndim
- Fasada do të detajohet me elemente dhe sisteme izolimi dhe termike.
- Ndricimi në apartamente është natyral dhe në aparamentet e 2+1 dhe 3+1 njëra nga tualetet merr gjithashtu ndricim dhe ajrosje natyrale.
- Llozhat dominojnë në këtë objekt duke reduktuar të ftohtin dhe erërat në pjesën veriore.
- Objekti ofron 1 ashensor në kat, për një kapacitet apartamentesh prej 5 apartamenesh në kat.
- Shkallët e emergjences të cilat përbëjnë risi nga ndërtimet që bëhen rëndomte në qytetin tonë, pasi janë të pajisura me dyer anti-zjarr.
- Vetratat panoramike lejojnë hyrjen e diellit dhe ajrit, së bashku me pamjen e bukur që ofron kompleksi.
- Aksesi në parkim realizohet nga një rampë e pozicionuar nga rruga “Kujtim Laro”.
- Parkimi realizohet në dy kate nëntokë.
- Në katin përdhe janë pozicionuar hapësira shërbimesh shumë lehtë të aksesueshme.
- Ndërkohë kati i parë është parashikuar në funksion të  zyrave.

 

Planimetri apartamente ne shkallen 1


Apartament 1+1 ; Sip=63.01 m2

Apartament 1+1 ; Sip=64.74 m2

Apartament 2+1 ; Sip=104.65 m2

Apartament 2+1 ; Sip=105.68 m2

Apartament 2+1 ; Sip=111.66 m2

Shiko te gjitha
planimetrite Sh.1
 

Planimetri apartamente ne shkallen 2


Apartament 2+1 ; Sip=111.09 m2

Apartament 2+1 ; Sip=112.81 m2

Apartament 2+1 ; Sip=132.71 m2

Apartament 2+1 ; Sip=96.02 m2

Apartament 2+1 ; Sip=99.36 m2
 

Apartament 3+1 ; Sip=178.48 m2

Apartament 3+1 ; Sip=180.89 m2

Shiko te gjitha
planimetrite Sh.2
 

Planimetri apartamente ne shkallen 3


Apartament 1+1 ; Sip=65.66 m2

Apartament 2+1 ; Sip=102.81 m2

Apartament 2+1 ; Sip=105.91 m2

Apartament 2+1; Sip=195.12 m2

Apartament 2+1; Sip=90.73 m2
 

Apartament 2+1; Sip=94.07 m2

Apartament 3+1 ; Sip=140.41 m2

Shiko te gjitha
planimetrite Sh.3
 

Planimetri ambjente tregtare


Ambjent tregtar ; Sip=64.79 m2

Ambjent tregtar ; Sip=54.67 m2

Ambjent tregtar ; Sip=24.75 m2

Ambjent tregtar ; Sip=163.46 m2

Shiko te gjitha
planimetrite Ambjente tregtare
 

Planimetri ambjente zyre


Ambjent zyre; Sip=67.7 m2

Ambjent zyre; Sip=59.7 m2

Ambjent zyre; Sip=55.4 m2

Ambjent zyre; Sip=387.0 m2

Shiko te gjitha
planimetrite Ambjente zyre
 

Me shume projekte ne Shqiperi