Secondary Adv

Godine banimi dhe sherbimesh 4, 6, 7 dhe 9 kate me 3 kat parkim nentoke | Keam International shpk | 2019Zhvillues & Subjekti ndertues: "Keam International" sh.p.k
Grupi i projektimit: Ark: Ermir Hazizi ; Ark: Vitgjil Sinjari;
Konstruktor: Kamber Hasanaj
Mbikqyres punimesh: Kamber Hasanaj
Drejtues teknik: Ilir Loli
Afati i perundimit: Prill 2021
Per prenotime kontaktoni: 0674041111

Kontakte "Keam International" sh.p.k
Zyra qendrore: Njesia Bashkiake nr.10, rruga ''Mihal Duri'', banesa nr.4, Tirane, Albania

Me shume projekte ne Shqiperi