Secondary Adv

Godine banimi dhe sherbimi 4-7-10 kate, me 1 kat parkimi nentoke, VLORE | HEL PET SHPK | 2019

Dergoji email
kompanise

Asistence mbi informacionin nga ACP

+355 68 90 99 009

Rreth projektit

 

HELPET SHPK - VLORE, Godine banimi dhe sherbimi 4-7-10 kate
HELPET SHPK - VLORE, Godine banimi dhe sherbimi 4-7-10 kate
HELPET SHPK - VLORE, Godine banimi dhe sherbimi 4-7-10 kate

Projekti parashikon ndertimin e volumit 10 kate, ne katin perdhe do te ket funksion sherbime, dhe 9 katet e tjera do te jene banim. Per shkak te kondicioneve urbane dhe ne baze te legjislacionit ne fuqi te ligjit 107/2014 dhe vkm 408/2015, objekti do te konceptohet ne 3 volume te cilet do te jene te shkallezuar ne pjesen lindore. Ky shkallezim do te ndikoj ne volumetrin e objektit, dhe eshte menduar trajtimi I fasades me element arkitektonik ne forme kuadratike…per te eleminuar shkallezimin ne dy katet e objektit.

HELPET SHPK - VLORE, Godine banimi dhe sherbimi 4-7-10 kate
HELPET SHPK - VLORE, Godine banimi dhe sherbimi 4-7-10 kate
HELPET SHPK - VLORE, Godine banimi dhe sherbimi 4-7-10 kate

Zgjidhja volumetrike e objektit nuk eshte e rastesishme e tille por eshte e bazuar ne percaktimet e rregullores se projektimit urban dhe kerkesave te investitorit, zgjidhjet e brendshme jane bere ne baze te kerkesave te tregut, dhe zgjidhjes arkitektonike. Apa zhvillohet 2+1 dhe 1+1.

Detajet e ndertimit

Objekti do te vishet me sistem kapot nga jashte, nje zgjedhje e mire per eficencen energjitike. Objekti do te lyhet me garfiato me ngjyre te bardhe dhe ne pjeset ku kapopta do te dali 5-10cm me jashte nga fasada do te jet me ngjyre grit e erret. Elementet me ngjyre te ngrohte, ne ngjyren e tulles, do te jene te parafabriguara me beton dhe do te montohen ne objekt mbas perfundimit te muraturs, ose do te perdoren me elemnte alumini (alukobond), kjo do te percaktohet nga arkitekti dhe zhvilluesi ne fazen e ndertimit. Hapesira e dritareve jane parashikuar te larta per ti dhene me shume ndricim natyral ambjenteve te brendshme te apartamentit, me vetrata P.V.C plastic kodi I ngjyres do te percaktohet nga grupi I projektimit ne fazen e rifiniturave te objektit.

Planimetri sipas kateve


Planimetria e katit te pare banim

Planimetria e katit te katert banim

Planimetria e katit te gjashte banim

Planimetria e katit te tete banim
 

 

Me shume projekte ne Shqiperi