Secondary Adv

Banese 4 kate dhe 1 kat nen toke, Uji i Ftohte Vlore | HEL PET SHPK | 2019

Dergoji email
kompanise

Asistence mbi informacionin nga ACP

+355 68 90 99 009

Rreth projektit

 
HELPET SHPK - Banese 4 kate dhe 1 kat nen toke, Uji i Ftohte Vlore
HELPET SHPK - Banese 4 kate dhe 1 kat nen toke, Uji i Ftohte Vlore
HELPET SHPK - Banese 4 kate dhe 1 kat nen toke, Uji i Ftohte Vlore
 

Pozicionimi

Banesa ndodhet ne zonen e “Ujit te Ftohte” ne afersi te shkolles Tregetare.Parcela e perzgjedhur nga zhvilluesi ndodhet ne nje nga “ballkonet “ natyrale te kodrave te “Ujit te Ftohte” qe me pozicionin e pershtatshem ne nje kuote prej 45 m mbi nivelin e detit siguron nje pamje spektakolare te Gjirit te Vlores drejt perendimit. Aksesi eshte mjaft komod pasi parcela ndodhet 100m ne lindje te rruges Dhimiter Konomi.

 
HELPET SHPK - Banese 4 kate dhe 1 kat nen toke, Uji i Ftohte Vlore
HELPET SHPK - Banese 4 kate dhe 1 kat nen toke, Uji i Ftohte Vlore
HELPET SHPK - Banese 4 kate dhe 1 kat nen toke, Uji i Ftohte Vlore
 

Detajet e ndertimit

Fasada
Kujdes I vecante do ti kushtohet trajtimit te fasades dhe materialeve te perdorura.
Muret do te vishen me system kapote me polisterol 5cm te cilesise se larte perfunduar me rifiniture me material bashkekohore  me ngjyra te qarta.
Kangjellat e ballkoneve e llozhave  do te jene me xham structural transparent me trashsi 2mm(1+1) te sistemit triplex per te ritur sigurine gjate shfrytezimit te struktures.
Vetratat do te jene me dur-alumin me profil termik te cilesise se pare dhe dopio xham termik te cilesise me te larte per te ruajtur ekuliber termik sidomos ne periudhen e veres.


Rifiniturat e brendeshme dhe intalimet
-Tarracat janë me termo dhe hidroizolim sipas standartit të B.E-së.
-Impianti i ngrohje/ftohjes i pozicionuar që në projekt.
-Instalimet hidraulike janë bërë me materiale sipas standarteve të B.E-së.
-Shkarkimet e ujërave të zeza sipas normave të B.E-se.
-Të gjitha materialet elektrike janë prodhime të kompanisë Italiane BTicino.
-Dyert e brendshme janë prodhim Italian i cilësisë së parë.
-Dyert e jashtme janë prodhim Italian.
-Materialet e rifiniturës për çdo apartament janë prodhime Europiane të cilsësisë së parë.

Tipologjite e apartamenteve

Objekti eshte konceptuar si rezidence me dy seksione vendosur ne nje parcele mjaft te pershtatshme per nga orientimi  drejt detit ne perendim dhe rruges lokale ne lindje e duke lehtesuar aksesin e kembesoreve dhe automjeteve ne parkimet e parashikuara nen toke (26 poste) .Ne pjesen lindore objekti do te kete rethim minimal shoqeruar me porte unike hyrese per te dy seksionet per te ritur  privatesine  e banoreve.

 

Kati o
Eshte parashikuar banim jane parashikuar 7 apartamente 6 te tipit 1+1dhe 1 i tipit 2+1 me pamje nga deti te cilet ne projeksionin e tyre perendimor perfundojne me nje mini-obor te gjelberuar, vlere e shtuar e apartamenteve te ketij niveli.

Kati 1 dhe 2
apartamente kryesisht te tipit 1+1 kombinuar me 4 apartamente 2+1 te pozicionuar ne menyre te favorshme per te ritur vleren e tyre.

Kati i 3
Jane parashikuar 8 apartamente kryesisht te tipit 2+1 dhe 3+1 duke shfrytezuar avantazhet e ketij niveli  sidomos per pamjen drejt detit dhe ekzistencen e taracave qe krijohen per shkak te terheqjes se lehte te volumit.

Planimetri KATI 0

 

Seksioni A
Ap 1 ; 1+1 ; Sip=65m2

Seksioni A
Ap 2 ; 1+1 ; Sip=60m2

Seksioni A
Ap 3 ; 1+1 ; Sip=71m2

Seksioni A
Ap 4 ; 1+1 ; Sip=107m2

Seksioni A
Garsoniere ; Sip=31m2
 

Seksioni A
Garsoniere ; Sip=35m2

Seksioni B
Ap 1 ; 1+1 ; Sip=65m2

Seksioni B
Ap 2 ; 1+1 ; Sip=60m2

Seksioni B
Ap 3 ; 1+1 ; Sip=71m2

Seksioni B
Ap 4 ; 1+1 ; Sip=65.5m2
 

Seksioni B
Garsoniere ; Sip=31m2

Seksioni B
Garsoniere ; Sip=35m2
 

 

Planimetri KATI 1

 

Seksioni A
Ap 1 ; 1+1 ; Sip=71m2

Seksioni A
Ap 2 ; 1+1 ; Sip=62.5m2

Seksioni A
Ap 3 ; 2+1 ; Sip=92.5 m2

Seksioni A
Ap 4 ; 1+1 ; Sip=69.5m2

Seksioni A
Ap 5 ; 1+1 ; Sip=56 m2
 

Seksioni A
Ap 6 ; 1+1 ; Sip=55.5 m2

Seksioni B
Ap 1 ; 1+1 ; Sip=70.5 m2

Seksioni B
Ap 2 ; 1+1 ; Sip=62 m2

Seksioni B
Ap 3 ; 2+1 ; Sip=91.5 m2

Seksioni B
Ap 4 ; 1+1 ; Sip=69 m2
 

Seksioni B
Ap 5 ; 1+1 ; Sip=60 m2
 

 

Planimetri KATI 2

 

Seksioni A
Ap 1 ; 1+1 ; Sip=71m2

Seksioni A
Ap 2 ; 1+1 ; Sip=62.5m2

Seksioni A
Ap 3 ; 2+1 ; Sip=92.5 m2

Seksioni A
Ap 4 ; 1+1 ; Sip=69.5m2

Seksioni A
Ap 5 ; 1+1 ; Sip=56 m2
 

Seksioni A
Ap 6 ; 1+1 ; Sip=55.5 m2

Seksioni B
Ap 1 ; 1+1 ; Sip=70.5 m2

Seksioni B
Ap 2 ; 1+1 ; Sip=62 m2

Seksioni B
Ap 3 ; 2+1 ; Sip=91.5 m2

Seksioni B
Ap 4 ; 1+1 ; Sip=69 m2
 

Seksioni B
Ap 5 ; 1+1 ; Sip=60 m2
 

 

Planimetri KATI 3

 

Seksioni A
Ap 1 ; 2+1 ; Sip=89.5m2

Seksioni A
Ap 2 ; 2+1 ; Sip=93.5m2

Seksioni A
Ap 3 ; 2+1 ; Sip=57.5m2

Seksioni A
Ap 4 ; 3+1 ; Sip=112m2

Seksioni B
Ap 1 ; 2+1 ; Sip=88m2
 

Seksioni B
Ap 2 ; 2+1 ; Sip=93m2

Seksioni B
Ap 3 ; 2+1 ; Sip=57m2

Seksioni B
Ap 4 ; 2+1 ; Sip=62.5m2
 

 

Leje ndertimi & Arkitektura

    

Me shume projekte ne Shqiperi