Secondary Adv

Kompleks vilash (tre kate, dy kate nen toke), Uji i ftohte, Vlore | HEL PET SHPK | 2022

Dergoji email
kompanise

Rreth projektit

 
Kompleks vilash (tre kate, dy kate nen toke), Uji i ftohte, Vlore
Kompleks vilash (tre kate, dy kate nen toke), Uji i ftohte, Vlore
Kompleks vilash (tre kate, dy kate nen toke), Uji i ftohte, Vlore
 

Pozicionimi

Banesa ndodhet ne zonen "Uji i Ftohte" KALAJA, Vlore. . Parcela e perzgjedhur nga zhvilluesi ndodhet ne nje nga “ballkonet “ natyrale te kodrave te “Ujit te Ftohte” qe me pozicionin e pershtatshem ne nje kuote prej 45 m mbi nivelin e detit siguron nje pamje spektakolare te Gjirit te Vlores drejt perendimit. Aksesi eshte mjaft komod pasi parcela ndodhet 100m ne lindje te rruges Dhimiter Konomi.

 

 
Kompleks vilash (tre kate, dy kate nen toke), Uji i ftohte, Vlore
Kompleks vilash (tre kate, dy kate nen toke), Uji i ftohte, Vlore
Kompleks vilash (tre kate, dy kate nen toke), Uji i ftohte, Vlore
 

Detajet e ndertimit

Fasada
Kujdes I vecante do ti kushtohet trajtimit te fasades dhe materialeve te perdorura.
Muret do te vishen me system kapote me polisterol 5cm te cilesise se larte perfunduar me rifiniture me material bashkekohore  me ngjyra te qarta.
Kangjellat e ballkoneve e llozhave  do te jene me xham structural transparent me trashsi 2mm(1+1) te sistemit triplex per te ritur sigurine gjate shfrytezimit te struktures.
Vetratat do te jene me dur-alumin me profil termik te cilesise se pare dhe dopio xham termik te cilesise me te larte per te ruajtur ekuliber termik sidomos ne periudhen e veres.


Rifiniturat e brendeshme dhe intalimet
-Tarracat janë me termo dhe hidroizolim sipas standartit të B.E-së.
-Impianti i ngrohje/ftohjes i pozicionuar që në projekt.
-Instalimet hidraulike janë bërë me materiale sipas standarteve të B.E-së.
-Shkarkimet e ujërave të zeza sipas normave të B.E-se.
-Të gjitha materialet elektrike janë prodhime të kompanisë Italiane BTicino.
-Dyert e brendshme janë prodhim Italian i cilësisë së parë.
-Dyert e jashtme janë prodhim Italian.
-Materialet e rifiniturës për çdo apartament janë prodhime Europiane të cilsësisë së parë.

Tipologjia e vilave

Objekti eshte konceptuar si rezidence me dy seksione vendosur ne nje parcele mjaft te pershtatshme per nga orientimi  drejt detit ne perendim dhe rruges lokale ne lindje e duke lehtesuar aksesin e kembesoreve dhe automjeteve ne parkimet e parashikuara nen toke (26 poste) .Ne pjesen lindore objekti do te kete rethim minimal shoqeruar me porte unike hyrese per te dy seksionet per te ritur  privatesine  e banoreve.

 

 
Kompleks vilash (tre kate, dy kate nen toke), Uji i ftohte, Vlore
Kompleks vilash (tre kate, dy kate nen toke), Uji i ftohte, Vlore
Kompleks vilash (tre kate, dy kate nen toke), Uji i ftohte, Vlore
 

Planimetri Seksioni A

 

Apartament
(1+1)
Siperfaqe totale 68 m2 + 20 m2 tarrace

Apartament
(2+1)
Siperfaqe totale 107.1 m2

Apartament
(1+1)
Siperfaqe totale 73 m2

Apartament
(1+1)
Siperfaqe totale 84.5 m2 + 22 m2 tarrace

Apartamenti
(1+1)
Siperfaqe totale 84.5 m2 +22 m2 tarrace
 

Apartamenti
(2+1)
Siperfaqe totale 102.8 m2

Apartamenti
(1+1)
Siperfaqe totale 68 m2 +20 m2 tarrace
 

Planimetri Seksioni B

 

Apartament
(2+1)
Siperfaqe totale 111.4 m2 + 47.5 m2 tarrace

Apartament
(2+1)
Siperfaqe totale 131.6 m2 +100 m2 tarrace

Apartament
(2+1)
Siperfaqe totale 127.6 m2 + 47.5 m2 tarrace
 

Planimetri Seksioni C

 

Apartament
(2+1)
Siperfaqe totale 94 m2 + 50 m2 tarrace

Apartament
(2+1)
Siperfaqe totale 93 m2 + 50 m2 tarrace
 

Planimetri Seksioni D

 

Apartament
(2+1)
Siperfaqe totale 102.8 m2

Apartament
(2+1)
Apartament 1 (2+1) Siperfaqe totale 107.1 m2

Apartament
(2+1)
Siperfaqe totale 73 m2

Apartament
(2+1)
Siperfaqe totale 90 m2 + 100 m2 tarrace
 

Me shume projekte ne Shqiperi