Secondary Adv

Kompleks banimi me banesa individuale 1, 2, 3 kt, Mullet, Tirane | Classic S&J shpk | 2019

Kompleks banimi me banesa individuale 1,2 dhe 3 kt me 1 kat pjeserisht nentoke dhe mur rrethuesZhvillues dhe Subjekti ndertues: Shoqeria Classic S&J shpk
Drejtues ligjor: Leonidha Bezhani
Drejtues teknik: Gezim Zagori

Inxhinier zbatimi: Dhimitraq Dhimitri
Projekti arkitektonik: Anila Alite
Projekti konstruktiv: Ruben Alite
Fillimi i punimeve: 21.03.2019
Mbarimi i punimeve: 20.03.2021
Adresa: Mullet, Njesia Administrative Petrele, Tirane

 

Te dhena teknike:
Sip. e truallit qe zhvillohet: 16441 m2
Sip. e njolles: 3884.7 m2
Nr.i kateve mbi toke: 1,2 dhe 3 kat
Afati kohor: 36 muaj

Kontakt:

Cel: +355 69 40 27 200
Adresa: Ne afersi te Kartodromit, Rezervave te Shtetit  1000 Tiranë , Tiranë – Albania

Me shume projekte ne Shqiperi