Secondary Adv

Rezidenca Zirkon | A.I.A | Tirana New Supervisor | 2019

Dergoji email
kompanise

Asistence mbi informacionin nga ACP

+355 68 90 99 009

Rezidenca Zirkon

 
Rezidenca Zirkon - AIA SHPK - ZIRKON SHPK- Rruga Kongresi i Manastirit Tirane - Apartamente ne shitje
Rezidenca Zirkon - AIA SHPK - ZIRKON SHPK- Rruga Kongresi i Manastirit Tirane - Apartamente ne shitje
Rezidenca Zirkon - AIA SHPK - ZIRKON SHPK- Rruga Kongresi i Manastirit Tirane - Apartamente ne shitje
 
-Rezidenca Zirkon kufizohet në pjesën veri-perëndimore me rrugën "Kongresi i Manastirit", kurse në pjesën lindore parashikohet hapësirë e gjelbërt dhe në atë jugore institucion arsimor.
 
-Në aspektin urban Rezidenca Zirkon propozohet nëpërmjet trajtimit volumetrik dinamik të tij konkretizon formulimin e konteksit urban ku ndodhet parcela. Ky volum perceptohet i lehtë dhe dinamik nga akset rrugore që e kufizojnë duke realizuar një linjë interesante silueti urban.
 
-Rezidenca Zirkon përpiqet të shfaqë në arkitekturë natyrën e një objekti rezidencial, human, me volume të dallueshme qarte edhe nëpërmjet aplikimit të kontrastit të ngjyrave.
 
Rezidenca Zirkon - AIA SHPK - ZIRKON SHPK- Rruga Kongresi i Manastirit Tirane - Apartamente ne shitje
Rezidenca Zirkon - AIA SHPK - ZIRKON SHPK- Rruga Kongresi i Manastirit Tirane - Apartamente ne shitje
Rezidenca Zirkon - AIA SHPK - ZIRKON SHPK- Rruga Kongresi i Manastirit Tirane - Apartamente ne shitje
 
-Rezidenca Zirkon zhvillohet linearisht pergjatë rrugës “Kongresi i Manastirit”. Në pjesën lindore krijohet nga vetë morfologjia e volumit një hapësirë rekreacioni.

-Aksesi në parkim realizohet nga një rampë e pozicionuar nga ana perendimore . Parkimi realizohet në dy kate nëntokë.

-Në katin përdhe janë pozicionuar hapësira shërbimesh shumë lehtë të aksesueshme.Banimi realizohet në 9 katet e sipërme. Secili nukël bën shpëndarjen në pesë apartamente me hapësira të bollshme dhe një pozicionim të kendshëm e optimal.

-Në shkallë më të gjerë kjo e kthen zonën në një pol shum të rëndësishëm për qytetin jo vetëm nga pozicionimi por dhe nga formulimi dhe miksimi i funksioneve publike me ato private.
 

Shkalla A

 

Ap A1-1, kat 1 ; (2+1);
Sip=83.63 m2;

Ap A1-2, kat 1 ; (2+1);
Sip=88.67 m2

Ap A1-3, kat 1 ; (3+1);
Sip=134.50 m2

Ap A1-4, kat 1 ; (3+1);
Sip=117.36 m2

Ap A2-1, kat 2 ; (2+1);
Sip=100.01 m2

Ap A2-2, kat 2 ; (2+1);
Sip=87.49 m2

Ap A2-3, kat 2 ; (1+1);
Sip=67.07 m2

Ap A2-4, kat 2 ; (1+1);
Sip=68.11 m2

Ap A2-5, kat 2 ; (2+1);
Sip=106.79 m2

Album shitjesh Shkalla A
 
 

Shkalla B

 

Ap B1-1, kat 1 ; (3+1);
Sip=136.44 m2

Ap B1-2, kat 1 ; (1+1);
Sip=61.94 m2

Ap B1-3, kat 1 ; (3+1);
Sip=136.33 m2

Ap B1-4, kat 1 ; (3+1);
Sip=139.06 m2

Ap B2-1, kat 2 ; (2+1);
Sip=103.9 m2

Ap B2-2, kat 2 ; (1+1);
Sip=61.97 m2

Ap B2-3, kat 2 ; (1+1);
Sip=59.66 m2

Ap B2-4, kat 2 ; (2+1);
Sip=107.5 m2

Ap B2-5, kat 2 ; (2+1);
Sip=100.61 m2

Album shitjesh Shkalla B
 
 

Shkalla C

 

Ap C1-1, kat 1 ; (2+1);
Sip=116.75 m2

Ap C1-2, kat 1 ; (2+1);
Sip=124.02 m2

Ap C1-3, kat 1 ; (3+1);
Sip=116.47 m2

Ap C2-1, kat 2 ; (2+1);
Sip=112.05 m2

Ap C2-2, kat 2 ; (1+1);
Sip=66.04 m2

Ap C2-3, kat 2 ; (2+1);
Sip=115.52 m2

Ap C2-4, kat 2 ; (2+1);
Sip=96.6 m2

Album shitjesh Shkalla C
 
 

Shkalla D

 

Ap D1-1, kat 2 ; (3+1);
Sip=134.43 m2

Ap D1-2, kat 2 ; (2+1);
Sip=101.26 m2

Ap D1-3, kat 1 ; (3+1);
Sip=127.92 m2

Ap D2-1, kat 2 ; (1+1);
Sip=64.63 m2

Ap D2-2, kat 2 ; (2+1);
Sip=106.57 m2

Ap D2-3, kat 2 ; (1+1);
Sip=62.38 m2

Ap D2-4, kat 2 ; (2+1);
Sip=98.93 m2

Ap D2-5, kat 2 ; (2+1);
Sip=108.68 m2

Ap D2-6, kat 2 ; (1+1);
Sip=59.68 m2

Album shitjesh Shkalla D
 
 

Shkalla E

 

Ap E1-1, kat 1 ; (2+1);
Sip=88.01 m2

Ap E1-2, kat 1 ; (2+1);
Sip=110.94 m2

Ap E1-3, kat 1 ; (3+1);
Sip=133.56 m2

Ap E1-4, kat 1 ; (3+1);
Sip=139.69 m2

Ap E2-1, kat 2 ; (2+1);
Sip=87.88 m2

Ap E2-2, kat 2 ; (2+1);
Sip=100.49 m2

Ap E2-3, kat 2 ; (1+1);
Sip=65.39 m2

Ap E2-4, kat 2 ; (2+1);
Sip=104.32 m2

Ap E2-5, kat 2 ; (1+1);
Sip=65.14 m2

Album shitjesh Shkalla E
 

Ambiente sherbimi

 

Ambient sherbim nr. A1,
Shkalla A, Kati 0 banim

Ambient sherbim nr. A2,
Shkalla A, Kati 0 banim

Ambient sherbim nr. A3,
Shkalla A, Kati 0 banim

Ambient sherbim nr. A4,
Shkalla A, Kati 0 banim

Albumi ambiente sherbimi
 

Me shume projekte ne Shqiperi