Secondary Adv

Godine banimi dhe sherbimesh me 8,9,10 mbi toke dhe 2 kate nen toke ne rrugen Sokrat Miho | Jolla.AL | 2019

Shfaq kontaktet

Dergoji email
kompanise

Asistence mbi informacionin nga ACP

+355 68 90 99 009

Jolla.AL | Godine banimi dhe sherbimesh me 8,9,10 mbi toke dhe 2 kate nen toke ne rrugen Sokrat Miho

 
Jolla AL shpk - Godine banimi dhe sherbimesh ne rrugen Sokrat Miho, Bulevardi Kashar, Apartamente ne shitje
Jolla AL shpk - Godine banimi dhe sherbimesh ne rrugen Sokrat Miho, Bulevardi Kashar, Apartamente ne shitje
Jolla AL shpk - Godine banimi dhe sherbimesh ne rrugen Sokrat Miho, Bulevardi Kashar, Apartamente ne shitje
 

Qëllimi i ketij projekti është ndërtimi i një objekti me 8, 9 dhe 10 kate mbi tokë i cili është parashikuar se do të përmbajë apartamente banimi dhe ambjente shërbimesh. Dy katet nëndhe u dedikohen parkimit dhe ambjenteve teknike. Zona ekzistuese ne te ciles do te ndertohet godina e banimit, ndodhet në Kashar, ne afersi te Tiranes.

 

Projekti ndodhet ne brendesi te fashes se pare te objekteve buze rruges kryesore. Sipas kërkesës së palës së investitorëve, objekti do të ketë përveç lartësisë deri në 10 kate mbi tokë edhe 2 kate parking nëntokë. Ambjentet tregëtare të shërbimit do të jenë në katin përdhe, ndërsa katet e sipërme janë të destinuara për banim.

 

Objekti i ri do të ndërtohet paralel me rrugën kryesore dhe është i aksesueshëm nga anët e rrugës kryesore dhe nga ana e pasme e objektit. Volumet janë trajtuar ne fasadë veshje dekorative imitim druri dhe me ngjyra të ndryshme për të diferencuar më shumë ndërmjet ndërthurjes mes tyre.

 

Kati perdhe do të jete i destinuar për dyqane buzë rrugës. Nga ana verilindore dhe jugperendimore e objektit do të jenë hyrjet për në banesa dhe po nga perëndimi hyrja për në parking. Në katet e sipërme do të jenë katet me apartamente ku në secilin kat do të kemi një ndarje në numër të caktuar apartamentesh. Ndarjet e brendëshme janë bërë sipas një llogjike bashkëkohore me një organizim të qartë midis zonave të natës dhe atyre të ditës.

 

Apartamente

 

Shkalla A

 

Apartamente
Kati 1

Apartamente
Kati 2

Apartamente
Kati 3

Apartamente
Kati 4

Apartamente
Kati 5

Apartamente
Kati 6

Apartamente
Kati 7

Apartamente
Kati 8
 

Shkalla B

 

Apartamente
Kati 1

Apartamente
Kati 2

Apartamente
Kati 3

Apartamente
Kati 4

Apartamente
Kati 5

Apartamente
Kati 6

Apartamente
Kati 7

Apartamente
Kati 8

Apartamente
Kati 9
 

Dyqane

 

Njesi tregtare 01
Sip=89.7 m2

Njesi tregtare 02
Sip=67.41 m2

Njesi tregtare 03
Sip=112.8 m2

Njesi tregtare 04
Sip=51.6 m2

Njesi tregtare 05
Sip=78.6 m2

Njesi tregtare 06
Sip=83.3 m2

Njesi tregtare 07
Sip=112.7 m2

Njesi tregtare 08
Sip=157 m2
 
 

Rreth kompanise Jolla.AL

Jolla.AL shpk është themeluar si një kompani ndërtimi në vitin 2011 me qendër në Tiranë  e më pas duke u zgjeruar me tej në territorin e Shqipërisë. Me eksperiencë shumë të gjatë në sektorin e ndërtimit Jolla shpk  është një shoqëri e specializuar në ndertimin e godinave civile shumë katëshe, resorte, vilave, objekteve tregtare, objekteve idustriale, shtëpi pushimi etj. Jolla.AL shpk mbështetet në një staf të kualifikuar; aplikimin e teknologjive bashkëkohore dhe materialeve të cilësisë së lartë;bashkepunim me partnerë të konsoliduar dhe marrëdhenie të ngushta me klientët me qellim realizimin e çdo kërkese të tyre.

 

Leje ndertimi

 
 
 
 
Fillimi i punimeve:2019
Perfundimi i punimeve:2022

Me shume projekte ne Shqiperi