Secondary Adv

Godine banimi, sherbimesh dhe hotelerie 6, 8 dhe 11 kate ne Rrugen e Elbasanit dhe Faik Konica | 2019

Godine banimi, sherbimesh dhe hotelerie 6,8 dhe 11 kate, me 3 kate parkim dhe shërbime nëntokë
Adresa: Rruga Elabasanit dhe Faik Konica, Njesia administrative Nr 2, Tirane
Studio projektimi:  Dea Studio, Diagonal Projektim & Zbatim shpk

Me shume projekte ne Shqiperi